Lund Livewell problems

by Dave

Lund Gran Sport/Tyee 2002 19.5' ... both livewells not operational


First time out on the water this year. With the first walleye caught, placed in back livewell. Attempted to fill livewell with no luck by flipping the valve to fil/empty and turning the switch to auto/manual. Tried the front livewell and it worked fine. Solved by immediate problem for the day.

Went out the second day, same results, back not working, front working.

On the third day, the front failed to run water. Same perceived issued as back. Again, tried to move switches/valve settings with no luck.

Did check fuses for both and checked out okay.

I'm at a loss on what to next. Would like to resolve on my own versus bringing the boat to a marine dealership and wait 2-3 weeks for repairs.

Any advice would be greatly appreciated.

Comments for Lund Livewell problems

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jan 04, 2014
Rating
starstarstarstarstar
1999 Lund Tyee
by: Steve

My livewell fills fine and holds water when the boat is stationary. When you drive anywhere, the livewell drains. I've had it to the dealer and they say they don't see or can't find a problem.

If you have ideas, send them to steveandjude@att.net

Jun 26, 2010
Rating
starstarstarstarstar
lund Pumps
by:

I have the same problem with my front livewell

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to FISHING and BOATS FORUM.